Ofeigurs Hösttävling 26:e september

Vid frågor kontakta oss på tavling@ofeigur.se

Välkomna till Ofeigurs hösttävling!

Sista dag för ändringar är onsdagen den 2020-09-23 kl 20.00. Därefter tar vi endast emot strykningar.

Vi anpassar tävlingen efter FHM rekommendationer. Vi har tyvärr ingen cafeteria öppen. Vi tillåter ingen publik utöver ryttare och hästskötare. Max en hästskötare per ekipage. Vi kommer vidare att dela upp tävlingen i förmiddag och eftermiddag. Man väljer om man vill rida antingen grenar på förmiddagen eller grenar på eftermiddagen. På förmiddagen erbjuds grenarna V5 och T8. På eftermiddagen erbjuds grenarna V2, F2, T3 och T4 och P2. 

Grenarna V5, T8, V2, F2, T3 och T4 utgörs av en nivå 5 tävling och ingen ryttarlicens krävs. Gren P2 utgörs av en nivå 4 tävling och ryttarlicens krävs (SM-kval). 

Om ekipaget erhållit poängen 5,5 eller högre ombeds du att starta i V5 A-klass och T8 A-klass. Övriga är välkomna i V5 och T8. 

Ofeigurmedlemmar startar med rabatterad grenavgift och anmäler sig då i grenar som slutar med "Ofeigur" (50 kr) och övriga betalar 100 kr i grenavgift. Önskar du använda funktionärspoäng kontakta Catarina Mårtensson innan anmälan på tavling@ofeigur.se.
 
Vid frågor kontakta tävlingsledare Catarina Mårtensson på tavling@ofeigur.se alt 0709-247801 (med fördel via SMS).

Hästen skall vara vaccinerad enligt nationella reglementet. 

Inga finaler. Prisutdelning sker direkt efter varje avslutad gren. Ungdom och senior rider tillsammans men har separata prisutdelningar. 

Tidsprogram, ryttarbrev samt startlistor läggs upp på här en vecka innan tävling. Observera att uppdaterat tidsprogram med starttid för varje gren kommer fredagen den 25:e kl 20.00.

Återbetalning endast mot läkar- eller veterinärintyg innan tävlingsstart. Det är inte tillåtet att komma till tävlingsplatsen med minsta förkylningssymptom. 

Välkomna!