• Ungdom

Rösta på din favorit Junior! Ofeigur har turen att ha fantastiska unga ryttare i sin klubb och det är vi så glada för, klubben delar därför ut pris varje höstmöte till den mest lovande junioren och Young rider under tävlings säsongen.
Ni kan rösta på en Junior och en YR per medlem, genom messenger eller email till Julia Andersson, andersson.julia@hotmail.com. Det är bara Ofeigur medlemmar som får rösta.
Vi har här en kort beskrivning av våra Juniorer och deras bästa prestationer i år.
Vi brukar nominera 3 Juniorer varje år men det var omöjligt att välja så här är hela 6 st nominerade till bästa Junior! Grattis till nomineringarna och till alla medlemmar glöm inte att rösta sista dagen är 17/11!
Klicka på bilden för större bild.

Rösta på din favorit Young rider! Ofeigur har turen att ha fantastiska tävlingsryttare i sin klubb och det är vi otroligt glada för, klubben delar därför ut pris varje höstmöte till den mest lovande junioren och Young rider under tävlings säsongen.
Ni kan rösta på en Junior och en YR per medlem, genom messenger eller email andersson.julia@hotmail.com till Julia Andersson. Det är bara Ofeigur medlemmar som kan rösta.
Vi har här en kort beskrivning av våra Juniorer och deras bästa prestationer i år.
Våra Young Riders har haft enastående prestationer i klubben och vi har valt att nominera hela 5 st till årets YR! Grattis allihopa till nomineringarna och till alla medlemmar glöm inte att rösta innan 17/11!
Klicka på bilden för större bild.